Vragen en oplossingen

De basis van iedere training en ieder coachingstraject wordt enthousiast verzorgd door Harry Leutscher. Voor specifieke vragen en oplossingen worden verschillende netwerkpartners ingeschakeld.
Op die manier zijn de kwaliteit en continuïteit gegarandeerd.

Slagvaardige netwerkorganisatie

Leutscher Medezeggenschap en Leutscher Organisatieontwikkeling zijn twee kanten van dezelfde medaille. Het is een slagvaardige netwerkorganisatie met enthousiaste, gedreven trainers, adviseurs en coaches die werken met dezelfde doelgerichte aanpak en vanuit dezelfde visie: met lef en ambitie.

Initiatiefnemer en naamgever van de organisatie is Harry Leutscher. Begon als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, is jarenlang or-lid en bestuurder geweest en heeft daarna een carrièreswitch gemaakt via twee universitaire studies: bedrijfsrecht en bestuurs- en organisatiewetenschap. In trainings- en coachingstrajecten is die praktijkkennis een groot voordeel. (Mr. drs.) Harry Leutscher - en ook de andere trainers - kennen de dagelijkse praktijk van werknemers, ondernemingsraden, directies en bestuurders uit eigen ervaring.

Hoe onze netwerkorganisatie precies werkt en wat uw voordeel is? Bel 0591 676662 of mail voor meer informatie.

 

 

grafische vormgeving: Kitty van der Klugt - MET creatie + communicatie | tekst: Peter Veen
fotografie medewerkers: Theo Berends | webrealisatie: Martin Schoemaker - MET creatie + communicatie